Klubbmöte online

Så länge covid-19 hindrar klubben från att ha vanliga klubbmöten kan klubben ibland ha möten via Google Meet.   

  

Så här deltar en klubbmedlem på mötet online

Som klubbmedlem får du ett mail med en länk som du klickar på.  Länken tar dig till Google Meet. Detta program fungerar bäst på webbläsaren Chrome. Länken kommer att skickas till den mailadress där du får dina vanliga mail från Rotary men även till den nya mailadressen kopplad till osbyklubben.se. Är det så att du som medlem vill att mailet skall skickas till en annan mailadress så meddelar du klubben det.

Är du inloggad med ditt Google-konto som är kopplat till osbyklubben.se klickar du på den gröna knappen för att gå med i mötet. Är du inte inloggad med mailadressen kopplad till osbyklubben.se ber du om att få gå med efter det att du skrivit ditt namn.

Varje länk är unik och gäller bara för ett möte.

Så här deltar en gäst på mötet online

Du anmäler ditt intresse till klubben genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Du kommer sedan att få ett mail med en länk som du klickar på.

Föredragshållaren får information från klubben om hur man deltar på klubbmötet online.

Mer information om hur man deltar på ett klubbmöte online.

Hur deltar man på ett klubbmöte online?

När du loggat in på ditt mailkonto som är kopplat ditt osbyklubben så har du fått ett mail med en länk.

Klicka på länken och välj sedan att gå med och därmed är du inne i mötet.

Mikrofon och högtalare skall vara på. För att det inte skall bli rundgång på ljudet så skall man helst använda hörlurar.

Hur ser man alla i ett fönster?

För att du skall kunna se alla mötesdeltagare som är med på mötet kan man numera enklet göra det när man är inne i ett möte.  Tryck på knappen med tre punkter som syns nere i bilden och välj att ändra layout. Dra i reglaget längst ner och välj det antal du vill ha. Tryck på krysset och ändringen är gjord.